Högis

Jag såg Emmas inlägg om att alla skulle ha bränt sig. Jag håller inte med, jag har faktiskt inte bränt mig. Men jag har fått lite färg ändå. ;)

Vet ni en sak förresten? Idag har både jag och Emma namnsdag. Maria. Grattis till oss, och alla andra Marior såklart.



Det har varit hur fint som helst idag. Något jag gillar med Högisbacken är att det aldrig blir så mycket folk där. Tack vare det så kan man åka där trots att backen inte lutar speciellt mycket. :)

Kram Filippa

Bild..


Hemma från backen !
Röda och goda.. *host*
Hehe, typ alla har bränt sig. Asskönt väder i dag iallafal.

Puss hej Emma =D

Sälen

Hello Sälen!
Äntligen är vi tillbaka i Sälen. Är här tillsammans med våra kusiner. Lägenheten är sig lik och så fort vi har ätit frukost ger vi oss ut i backen. Underbart!

Bilder kommer senare ;)

Dagens Outfit



Haha, är det bara jag som tycker att det ser lite konstigt ut med koftan som syns mellan mina ben...? ;)



/Filippa ♥


Flum...





Haha, jag och Emma sitter och flummar vid webcamen. Men nu drar jag ut henne och tar lite outfitbilder.

Puss på er!

Dag 8 Emma

8 saker om mig.. Det här blir lätt Svårt.




Mitt hjärta dunkar lite fortare när jag ser en CANON kamera eller ett paket PLOPP!

I går fyllde jag år..

Jag skrattar ofta, hela tiden och alltid. =)

Jag har haft typ över 10 bloggar förut..

Jag kan se en film säkert 3 ggr på rad innan jag tröttnar.

Jag älskar att fota olika saker.

Just nu ser jag på en superdålig film.

Jag har blåa strumpor på mig. :)


Puss hejs EMma

Dag 08 – Åtta saker om Filippa

Jag älskar att testa på nya grejer. Helst lite galna också

Min absoluta favoritfärg är turkos, näst bäst är rosa ;)

 Jag är nästan alltid glad. Det är inte ofta jag inte har ett leénde på 
                    läpparna. Skrattar gör jag hela tiden också... ;)

Jag är 171 cm lång för tillfället.

I love Converse!

Min skostorlek är 38.

Tyvärr så är jag allergisk mot hästar och katter...

Min absoluta favoritmat är tacos! Jag börjar tro att min familj har
                   tröttnat på tacos, men jag kan inte fatta hur det är möjligt. Kan ni?


Hemma

Tjena mors!
Hemma från Malung nu då. Dagen gick väl sådär. Insåg nyss att både jag och Emma ligger efter med den där listan. Vi får väl försöka igen nu då, men vi får väl se hur det blir.

Kvällen kommer väl antagligen tillbringas framför tvn och Melodifestivalen. Dock så tycker jag att det inte har varit så jättemånga bra i år... Vad tycker ni?



Kram Filippa

Malung

Hej hej! Idag blire dålig uppdatering, för nu drar vi iväg till Malung! Hörs ikväll

Dagens Outfit

Hej hej!
Nu drar jag iväg och tränar. Men innan det så visar jag er dagens outfit.





Kram på er!
Filippa

Dag 7 Emma

En kändis som jag värkligen hatar att älska är Justin Bieber ! Han sjunger så bra, fast som en tjej. Men min favoritkändis är nog typ som systern min.. Taylor !! Jag är helt bessat utav twikight filmerna ! Haha ser att Filippa skriver att jag har svikit henne.. Sorry sötnos ! Vad tycker ni om mina kändisar ? ;)

Dag 6 Emma

Hmm. Om jag levde för hundra år sedan . Då skulle jag nog vara en Viking ! ;D Eller det kanske var ännu längre bak i historism. Jag skulle nog bo på en bondgård eller någonting på landet. Jag skulle ha en egen ko och bo i ett litet rum tilsammans med min syster . Det var nog vad jag tror..

Dag 7 - Din favoritkändis och den kändis du hatar - Filippa

Oj oj oj... Den här listan är verkligen svårare än vad jag trodde förut. Min favoritkändis, jag har helt ärligt ingen aning. Men jag måste ju säga att jag är väldigt svag för Taylor Lautner så han är nog på sätt och vis en favorit. Snyggingen är ju så het som Jacob Black i Twilightfilmerna. Älskar honom! Haha, nej men seriöst så är han ju en utav de snyggaste killarna jag någonsin har sett.



Däremot tycker jag inte om Justin Bieber (eller hur efternamnet nu stavas). Till skillnad från många andra tjejer är jag inte kär i honom. Jag vet inte varför, men jag har aldrig tyckt om honom. Förr va Emma på min sida i det här fallet, men nu har hon bytt "sida" och börjat lyssna på hans musik!

Vad tycker ni om Taylor Lautner och Justin Bieber?

Kram Filippa

Dag 6 - Om du levde för hundra år sedan - Filippa

Oj oj oj... Om jag levde för hundra år sedan... Ja, då skulle jag inte blogga nu, utan min sysselsättning skulle väl framför allt vara att hjälpa till hemma och ta hand om emma antar jag. Jag skulle väl inte få göra som jag ville och jag skulle gissa på att jag snart blir bortgift eller något sånt. Eller hur var det för 100 år sen egentligen?

Gud vilken tur vi har som lever nu!

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig.
puss på er!
Filippa

5 Vad är kärlek för dig Emma

Hmm, den var svår.kärlek kan vara så mycket. Kärlek kan vara t.ex till en kille, till min familj, till ett djur, till ett kamera stativ. Alla möjliga sorters kärlek finns. Jag tänkte skriva precis som systern min, om hur kärleken är för mig. När man är kär, då kan man stå i ett rum fullt med personer men den ända man ser är just den,är man är med just den då känns det som om man aldrig vill göra någonting annat. Kärleken är fin, men den tar oftast slut. Men den lever ändå vidare. Kärlek kan göra riktigt ont. Som en kniv i magen, t.ex när Man ser den man är kär i med någon annan. Det behöver inte vara någon som den man är kär i tycker om. Det känns ändå som om han svikit en om han är med någon annan, tillochmed dens bästavänn.... Kärlek kan också, och är Oftast det mest underbara vi har. När man känner sig älskad känner man sig speciell, betydelsefull och glad. Jag blir ofta lite flummig när jag är med den jag gillar. *hihi* Kram Emma

Dag 5 - Vad är kärlek?

Vad är kärlek?
Jag kan börja inlägget med att snabbt säga att jag och min pojkvän just har gjort slut med varandra så det här kan bli lite tufft att skriva om... Men jag tror nog att det ska gå.

Kärlek är inte något som man kan beställa
Kärlek är inte något som man kan köpa
Det är något som man kan få från den man älskar.

Kärlek är någonting som vi människor behöver, vi klarar oss helt enkelt inte utan kärleken. Det är något underbart som inte riktigt går att beskriva. Känslan av att känna sig älskad och omtyckt finns där hela tiden. Och när man ser den där speciella personen så börjar hjärtat leva ett eget liv och den där härligt lyckliga känslan i magen kommer igen. Man kan inte tänka ordentligt och man blir nervös. Eller det är klart, det är ju inte så för alla, men nu skriver jag hur jag känner det och hur jag tror att många andra känner det.

Kärleken är nog ganska konstig ändå...
Något som jag inte riktigt kan förstå...
Men jag älskar den ändå...



Kram på er!
Filippa


Dag 4 - Min syster - Emma

Hej !
Haha sitter här ochskrattar efter att ha läst Filippas inlägg. Mina skämmt är ju bäst !
Men Filippa är en underbar person. Nästan alltid glad, pratsam, mistolkar ALLT, skrattar mycket och bäst. Haha, vi låter ju som värsta kommpisarna. Men de är lite så det är. När vi inte bråkar så passar vi ganska bra som syskon. Vi har alltid roligt tillsammans, gillar samma saker och sånt. Vi kan snacka om allting med varandra, allt från t.ex killar och kärlek till mode och tv-program. Hon är nog den storasyster som alla önskar sig. Haha, som vi har fått en ny rektor i vår skola. Då kom han fram till mig och fråga om det var jag som hette Emma och hade en storasyster som hette Filippa. Då sa han att jag nog hade sveriges bästa storasyster. And i think it is true.
Men om vi bråkar snart så kommer jag säkert säga att "Jag bara skrev dethär för att det skulle låta gulligt." Men så är det inte.



Everything comes from the heart.


Dag 4 - Mina syskon - Filippa

Tja, vad ska jag säga om mina syskon...? Ni vet ju förhoppningsvis allihopa att Emma är min lillasyster? Och ni vet väl lite grann om henne iallafall? Visst finns det stunder när vi inte är bästa kompisar, men för det mesta är hon rätt så cool och rolig. Okey, jag får väl erkänna att hon är grymt cool och jättekul. Emma, du är en så härlig människa. När vi laddade upp inför starten i lördags till exempel. För er som inte förstår så kan jag säga att Emma verkligen hjälpte mig och peppade mig så grymt mycket. Tack lillasyster! Men till er som inte känner Emma kan jag bara säga, när hon drar ett av sina hemmagjorda (och urusla men ändå roliga) skämt så är det svårt att inte skratta. Hon är en så glad person och det är så charmigt när hon kommer på ett skämt som hon drar och gapskrattar igenom hela skämtet så att man inte hör ett ord av vad hon säger. Haha! Lilla gumman, riktigt gullig är du!

Kram på dig lilla busunge! ;)


Vi kan ha rätt kul ihop vi två Emmis!

Puss Filippa

Dag 3 - Mina föräldrar

Våra underbara föräldrar heter Kerstin och Peter. De är världens underbaraste föräldrar! Älskar er! De har hjälpt oss genom mycket. Både gott och ont. Nej nu låter vi som pensionärer, haha. Framför allt så har de ställt upp på att valla skidor långt in på nätterna, gått up kl. 06.00 istället för att ha sovmorgon och skjutsat oss till alla dessa tävlingar. Deseutom peppat oss genom alla dess tider. Herregud! Jag tror jag håller på och bli gammal. Fyller ju år på fredag. Men dessa ord jag använder. Haha, pensionärs varning..
Men mamma och pappa, ni är världsbäst!
Kram på er!

Hemma!

Vi lever och vi är hemma igen! Haha, insåg under den här helgen att man inte alltid kan lita på att det kommer att gå att blogga när man är borta någonstans på slalomtävling. Internet var hur segt som helst, så vi orkade inte... Men nu fortsätter vi igen som vanligt. Vi kommer även fortsätta med listan, dag tre idag istället då. :)

Snart kommer det nog en del bilder från tävlingen. Emma har varit fotograf så det gäller bara att kolla igenom alla tusen bilder först. Haha, hon är så söt! Om man lämnar henne med en kamera i fem minuter är den full med bilder sen.

Kram på er!
Filippa


Dag 2 - Min Första Kärlek - Emma

Min första kärlek var nog när jag var typ två år. Jag frågade en liten kille om vi skulle gifta oss. Han vart super glad och vi kramades och började dansa.. Men min första "Real Love" Var nog för ungefär ett år sedan. Jag var helt kär i en kille. Vi vart tillsammans. Fast det tog slut efter ett halv år. Vi pratade nästan inte med varandra = inte bra.. Men det kanske var bra att det tog slut ändå. Det var lite jobbigt när det tog slut ändå. Allt och alla visste ungefär att vi var tillsammans. Så många frågade om det och sånt. Dock ångrar jag inte att jag var tillsammans med honom. Det var en bra tid och vi är bra vänner nu ändå. Så det var min första kärlek.. Haha tänk att jag skriver sånt härnt på internet, det kommer alltid att finnas kvar..

Men, vad gör man inte för sina läsare huh? ;)

Fast just nu är jag nog mest kär i mitt kamerastativ, eller vad säger ni? Ni får en bild på min lilla älskling !


Dag 2 - Min första kärlek - Filippa

Min allra första kärlek var när jag gick på dagis. Under dagistiden fanns det två killar, jag hade bestämt mig för att jag skulle gifta mig med båda två dessutom. Men min först riktiga kärlek var när jag gick i sjuan. Han gick i min klass. Vårt förhållande var ganska komplicerat. För även om vi aldrig hade uttalat orden så var vi på sätt och vis tillsammans. När det senare tog slut trodde jag att min värld hade gått sönder. Men jag märkte såsmåningom att det kanske var bäst så, och efter det spanade jag in nya killar och nu har jag träffat min nuvarande pojkvän.


Kärlek är kanske inte alltid det lättaste, men det är trots allt något vi inte kan klara oss utan.

Filippa

Thomas Sabo berlock

Den här fina berlocken fick jag när mamma kom hem från Brasilien i fredags. Tack mammi! Den är från Thomas Sabo och hör till mitt armband (också från Thomas Sabo då). I sommras började allting och jag blev helt galen i Thomas Sabo, på min födelsedag fick jag ett armband och en berlock. Armbandet användes flitigt i början men tyvärr glömdes det bort lite grann... Men nu när jag har fått min andra berlock hittade jag tillbaka till armbandet som kommer användas allt mer nu. Dessutom så kommer fler berlocker inhandlas inom kort! :D



Kram Filippa

Dag 1 - presentation av mej Emma

Hej !

Mitt namn var Emma. Jag är beroende av att fota, åka slalom, ha kul och vara med mina underbara kommpisar.
Just nu är håller jag på att bli helt tokig på att garnet är slut till mössan jag håller på att göra på slöjden. (Jag tog hem och virkade vidare..)
Mina favorit tv program är; Gossip Girl, Desperate Hose Wives och Glee.

Så här ser jag ut:
Blond
Gråögd
och
fräknar.

Det var lite om mig..
Puss Emma :)


Dag 01 – Presentation av mig

Vad ska jag säga? Den 13 augusti 1996 föddes det en liten flicka som fick namnet Filippa. Det var jag. Jag är alltså 14 år nu, men i sommar fyller jag 15. Mina intressen är slalom, blogga, va med kompisar, spela teater, dansa, göra lite helt galna saker och bara ha roligt. :D Vad mer ska jag berätta om mig då? Jag är en ganska påhittig och glad person. Jag har nästan jämt ett leénde på läpparna faktiskt. Och så älskar jag att testa nya grejer, helst något lite smågalet... ;)


Emma och jag

Filippa


Pocsisters härmar resten av bloggvärlden



Ska alldelles snart fortsätta plugga svenska. Men först tänkte jag bara meddela er läsare om en ny grej som kommer upp här på bloggen. Vi ska ju såklart härma alla andra och göra en sån där lista. Ni vet, Dag 1, Dag 2 osv. ;)

Dag 01 – Presentation av mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Mina syskon
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 - Om jag levde för 100 år sedan skulle jag..
Dag 07 – Min favoritkändis respektive den kändis jag hatar
Dag 08 – Åtta saker om mig själv
Dag 09 - 10 favoriter
Dag 10 - 10 låtar som får mig att känna mig på 10 olika sätt
Dag 11 - Mina favoritbloggar.
Dag 12 – 5 saker jag tycker om med mig själv respektive inte tycker om
Dag 13 - Min vecka
Dag 14 - Vad som finns i min väska
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Ett favoritminne
Dag 18 - 5 saker jag vill lära mig och 5 saker jag velat lära mig som jag nu kan
Dag 19 - Något jag ångrar
Dag 20 – Hur man vinner mitt hjärta
Dag 21 – 5 favoritplagg
Dag 22 - Något som upprör mig
Dag 23 - Något som känns bättre
Dag 24 - Något som får mig att gråta
Dag 25 - Ett bra minne
Dag 26 – Min största rädsla
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Något som jag saknar
Dag 29 - Min tro
Dag 30 - En sista stund

Puss och Kram Filippa


Istappar

Jag älskar att fota istappar ! Fast det kanske ni har märkt..

Före
Redigerad: Nej
Foto: Emma
Motiv: Istapp


Redigerad: Blåt ljus, skarpare, förvrängning utav pixlar, olika nivåer.
Foto: Jag
Motiv: Istapp

Puss Emma


Glad alla ♥ dag !

♥ Glad alla hjärtans dag ! ♥
Vad hittar ni på i dag? Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra.
Men träning och sen mys tror jag. ;)



Puss Emma

When the rain stops, the tears start to fall ..



When the rain stops, the tears start to fall ..

Snö



Bild från idag. Älskar att fota snö och is! Så snygga resultat. ;)

Min Kamerautrustning

Hej där !
Tänkte visa er min kamera utrustning.
Vi börjar med själva "Kamerorna" .

Min älskade lilla bebis.
Canon EOS 400D


And my lilla pink !
En underbar
Canon Digital IXUS 9515


Objektiv

 
Mitt söta Tamron 300mm ♥


Och EFS 18-55mm

Stativ



Ååh är helt kär i mitt stativ !
♥♥♥♥♥♥


♥ Det visste du inte om mej - Emma ♥

Jag kan sitta och kolla på en film, sen börja asgarva och kollar bakom mej om Filippa också skrattar. Fast sen kommer jag på att jag är ensam hemma..

Jag fyller år den 25 februari !


Jag följer typ 50 bloggar noga. Men jag kommenterar dom aldrig..



En gång när jag var inne på men gamla blogg så såg jag en bild på mej. Jag bara: OMG det är någon som har snott min bild och tror att den är jag! Haha sen kom jag på att det var min gamla blogg.


Jag älskar ROSSIGNOL !


Jag vill gärna lära mej hur man gör " Min Kamera Utrustning " I menyn, nån som vill hjälpa mej ?


Jag kan se en film typ 3 ggr innan jag tröttnar.


När jag var liten satt jag och grät när jag såg filmen "Spirit" eller jag tror den hette så. Den var iallafall super sorglig när hans mamma dog..

Jag älskar PLOPP!


Outfit fredag

Detta är vad jag hade på mig i fredags, dvs i går.


Halsduk Lindex
Linne Björnborg
Jeans Killah
Jacka ? :P

Puss Emma

TessanCup

Hej där ! Kom nyss hem från TessanCup. Superkul tävling det. För er som inte vet vad TessanCup är så är det en specialslalom tävling. De fem bästa vinner en hel träningsdag med Therese Borsén ! Fast i dag gick det inte så bra för mig.. Jag åkte ut i första åket. Sen i andra tog jag det lungt ( vet facktiskt inte varför. Gick ju runt och sa att jag skulle satsa allt jag hade? Men men) hehe. Ni får bilder sen när jag kommer in på datorn. Bloggar från iPhonen nu. Puss Emma

Bilder från dagens skidskola

Tjena bloggen!
Kom just hem från skidskolan. Har haft det jätteroligt med alla barnen och de andra fjällbergarna. :D


Några utav oss snygga fjällbergare.




Lina är också en Poc-tjej ;)








Min fjällbergartröja, som är en aning (läs jättemycket) för stor...

Kram på er
Filippa


Harnässpels disco

Hej hej!
Har varit på Harnässpelens disco nyss. Jag kan ju bara säga att det var väldigt mycket mindre folk än de senaste åren. Vi fjällbergare var typ de enda som vågade dansa... Men det var ganska kul ändå. Iallafall att träffa alla en gång igen innan skidskolan imorgon. Visst vi träffades förra helgen, men ändå. Det är ju kul! Jag försökte ta kort, men det va så mörkt att min mobilkamera inte dög.


Istället får ni se en bild på dessa fina hjärtan som jag har tillverkat i lera. Inte det lättaste kan jag säga... ;)

Ska nog ta med kameran till Fjällberget imorgon och ta lite bilder som ni får se.

Puss på er
Filippa

Hedda och Melker mina små sötnosar!

Hej hej!
Kom nyss hem från Hedda och Melker. Åh, ni är så söta mina små änglar! Jag och Hedda dansade till Manboy och Melker låtsades att jag var ett monster typ... Haha, kul man kan ha! Snart kommer det en till liten plutt att leka med också :) Jag kanske ska berätta att Hedda och Melker är våra grannar på tre och snart två år. Sååå gulliga!

Idag på tjejgruppen gjorde vi kärlekskollage. Det blev rätt så häftigt faktiskt. Vill ni se? Äh, jag struntar om ni inte vill se det utan visar det ändå.


Mitt Joannas och Alvas kollage.

Vad har ni gjort idag?

Puss Filippa

On the road..

Hej där!
I dag har jag varit i skolan. Sen kom jag hem och började plugga som en galning. Fick reda på att vi ska ha prov. (!!) Så nu tog jag en liten rast. Hehe, gick ut och tog lite kort på mej själv med fjärutlösaren på kameran.

Någon mer som kör USM?

Jag har bestämt mig för att tävla om två veckor! Jag måste hoppa över skidskolan, men det känns ändå som rätt val att åka på tävlingen. Är grymt peppad alltså! Det här ska gå bra nu :D

Har vi några slalomtävlande läsare som ska åka och tävla USM om två veckor? ;)

Kram Filippa

P.S. Tråkigt inlägg jag vet, ska bli bättre från och med nu!

Jag tror Filippa alltid kännt sig lite bättre än mej..


Puttad.. ;(

Hej där!
Förlåt för den d¨liga updateringen. Har ingen ursäkt, förutom att jag ä'r lite trött och sånt.. Inte bra! Jaja, i dag så har det varit skola. Inte så kul att berätta om men ändå. ;) NI får en bild..

Filippa puttade mej :'(

Vad ska jag göra nu?

Hej hej!
Ligger hemma i sängen och bara vilar. Jag måste säga att det är väldigt tråkigt det här... Jag åkte ju med till Fjällberget imorse för att titta på Emma och alla andra när dom tävlade. Men sen blev jag helt yr och var påväg att svimma och allt så då var jag tvungen att åka hem. Så vad gör jag nu då? Mer än att vänta på att få höra hur det har gått för alla alltså? Några förslag?

Puss Filippa

Sisters In Poc



Jag och Emma gick ut och tog lite bilder för någon timme sedan. Dock var det lite väl mörkt ute... Men kolla den här bilden, cool va? ;D
Här ser ni också delar av min fartdräkt. Tar bättre bilder senare så får ni se då.
Filippa


Köpt en ny fartdräkt!

Hej hej!
Vet ni vad jag har gjort idag? Köpt en pocfartdräkt. Jag älskar den! Rosa ben som matchar min hjälm också :) Ni får se bilder på den imorgon.

Farmor och farfar är här också, dom ska titta på Emma när hon tävlar i helgen, men så ska vi allihopa fira pappas födelsedag imorgon också.

Puss Filippa

Jag Lever På CocaCola! :')

Hej !
Allt bra med er i dag? Jag är fortfarande sjuk. Magsjuk.. Usch, spyr upp allt som jag äter eller dricker. Förutom CocaCola! :D
Haha, det är egentligen rätt sjukt att de ända min maga tål är CocaCola. Annars så håller jag på och målar ett iPhone skal. Det tar sjukt lång tid eftersom att först var det mörkgrönt (?) och jag ska måla det ljusrosa. Så jag måste måla lager efter lager.. Drygt! Ifall ni undrar varför jag inte har bloggat så är det för att jag blir att må illa utav starkt ljus (Som det som kommer från datorskärmen..) Men kännde mej bättre så de blev att slänga in ett inlägg.

Kram EMmma


Roligt på träningen idag

Hej hej!
Har varit på träning idag också. Jag och Ida skrattade som bara den åt en grej som jag skrev till en kompi på sms. Han skulle åka iväg och tävla och då skrev jag:

"Jag kan inte säga att du ska köra så att det ryker. För då sladdar man ju" 

Haha, jag vet inte riktigt hur trött jag var när jag skrev det. Och jag vet inte riktigt hur trötta jag och Ida var för vi var helt seriöst nära på att kissa på oss för att vi skrattade så mycket.


Bild från Sölden (där vi var på höstlovet)

Kram Filippa

Sjuk

Hej Alla Fina!
Jag är sjuk! Usch, feber och sånt är inte kul.. Haha nej, har ingenting roligt att skriva nu så ni får en bild.

Bild från Marstrand.

Fråga oss på BLOGGSVAR!

Frågestund i Bloggsvar'!
Frågelådan hittar ni i menyn!
<--


Här ska det nämligen vara en rubrik.. Men orkar inte komma på gågon, haha. Men´men. Jag döper den till; Min dag..

Hej!
I dag har jag varit i skolan. Hann göra klart min vete kudde på slöjden. Så sitter och myser med den nu! (För er som inte vet vad man gör med en vete kudde så värmer man den i micron, sen när den blivit varm så lägger man den på det stället där man har ont. Då går det onda bort ;)
Sen så hade vi hemkunskap. Vår lärare var sjuk så vi fick spela YATZI i typ 60 min! ;'D


Puss Emma


110202

Hej hej!
Idag gjorde jag MVG-provet i fysik. Gud, vad nervös jag var innan! Men jag tror (hoppas) att det gick hyfsat bra iallafall. Sen var vår bild och biologi inställd så sen dess har jag varit hemma och bara tagit det lugnt. Snart blir det tjejgrupp och träffa alla brudarna igen. Men först lite bloggläsning ;)

Kram Filippa

Sölden

Hej där!
Komm nyss hem från skolan.
Usch de spöregnar här! SÅ jag fick gå i regnet.. Men men. Sånt är livet. Och nu sitter jag härr med en massa plugg. Btw så håller datorn på med jagvetintevad. Så skärmen blinkar hela tiden! Så nu blir de och byta dator jag står inte ut!!


Bjuder på en finfin bild från Sölden!


Update: Nu har den slutat :)


RSS 2.0